lördag 12 juni 2010

regnig lördag...presenter och blå blommor

Hej alla vänner!
Som tidigare har det varit lång tid mellan blogginläggen...Det händer så mycket i mitt liv nu så jag har inte vetat vad jag ska skriva om, Jag kommer nog att komma in då oxh då men tyvärr har inte ens trädgården fått omtanken den behöver och vill ha!
Idag har jag iallfall haft besök av ett par goda vänner med barn och av dom fick jag en tidig födelsedagspresent...fyller ju 38 på tisdag..inget att fira för det är ju inte jämt med ändå:)
Denna fina lykta fick jag! Hon vet att jag älskar lyktor och tända ljus så jag blev jätte glad;)

Ute på tomten blommar det för fullt, mycket är ju så tidigt så det ser lite skoj ut i rabatterna...blommorna följer liksom inte den ordningen dom brukar..ingen väntan här inte utan poff så kommer allt, tom dom som inte har blommat på flera år (som jag hade glömt bort) dyker upp!
Glad är jag över att få se denna Akleja som jag frösådde för 2 vintrar sedan:)
                                                     StrandIrisen blommar så fint <3

denna Akleja är frösådd för 3 år sedan och färgen kommer inte till rättvisa pga kameran och kvällen men den är jätte vacker!

Ute blåser det nästan stom och vad som har skadats får jag kika på imorgon, Regn och endast 12+ ute!!! Vart är sommaren??? Barnen har sommarlov och sitter inne....
Ja nu har jag tittat in igen och jag hoppas att ni alla har det jätte bra och att solen och värmen kommer till oss alla snart!!!
kram